Príležitostný predaj biblickej literatúry

S radosťou môžeme oznámiť, že po dlhšom čase spôsobenom pandémiou, rekonštrukciou a inými povinnosťami sa nám podarilo obnoviť osobný predaj našej literatúry.

V čase pred Veľkou nocou sme mali dva týždne stánok na námestí v Banskej Bystrici na Veľkonočných trhoch. Počasie bolo svieže, ale boli sme radi, že aspoň v meste, kde sídlime sme sa mohli osobne stretnúť s našimi zákazníkmi.

8. júna sa konalo podujatie Radvanský deň detí spolu s Dňom otvorených dverí v Evanjelickom cirkevnom zbore v Radvani. Aj na tomto podujatí sme sa mohli zúčastniť a ponúknuť pekné, najmä detské knižky malým čitateľom. Najväčší úspech mali knihy Maľuj vodou, ktoré si deti mohli aj na mieste vyskúšať.

A do tretice sme sa zúčastnili Stretnutia evanjelikov v Ružomberku, kde nás Pán Boh obdaroval krásnym počasím. Predajné stánky boli umiestnené pred športovou halou, kde stretnutie prebiehalo a atmosféra bola veľmi príjemná. Sme vďační Pánu Bohu za každé z týchto podujatí, na ktorom sme sa mohli zúčastniť a veríme, že ešte bude príležitosť niekde ísť osobne predávať a prezentovať našu literatúru.